lactoferrin 95 için ürünler (4)

L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin HCl, fermente, topaklanmayı önleyici
Sodyum laktat

Sodyum laktat

laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur. Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60 Görünüm: şeffafdan beyaza CAS numarası: 72-17-3 INCI: Sodyum Laktat Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
L-Selenometiyonin

L-Selenometiyonin

L-Selenometiyonin %0,5
D-Pantenol

D-Pantenol

D-Panthenol veya Dexpanthenol, B vitamini öncüsü ve pantotenik asidin alkol türevidir. Viskoz, sarımsıdan şeffafa kadar değişen bu ürün sentetik olarak üretilmektedir. Artan sıcaklığa karşı hassastır ve pH değeri dört ile altı arasında işlenmelidir. D-Panthenol, su ve etanolde kolayca çözünür, yağlar ve yağlarda çözünmez. İnsan vücutları D-Panthenol'ü B5 vitaminine dönüştürür. CAS numarası: 81-13-0 EINECS: 201-327-3 Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: orijinal ambalajında, serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde saklanmalıdır.